Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за втори път.

...
Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за втори път.
Коментари Харесай

Честито: Гиби Искренов отново ще става дядо

Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за повторно. Дъщеря му още веднъж е бременна, като заесно със брачният партньор й Джонатан чакат с неспокойствие бебето.

То ще се появи на бял свят през декември, споделя бъдещата мама. Коремчето на Настася вече си проличава, а тя самата сияе по време на лятната фамилна отмора. Синът им Хенри също няма самообладание да се снабди с братче или сестричка. Засега гордите родители не издават пола на бебето.

Настася и Джонатан са семейство от три години. Те подвигнаха приказна женитба през лятото на 2018-а. Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в голямото имение хасиенда, където живеят вторият татко и майката на Джонатан.   

Дъщерята на Гибона е някогашна елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в разнообразни влиятелни компании в Америка. Зет му е управител в една от най-големите компании за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и някогашната му брачна половинка Алина се събраха на едно място за първи път след развода им, припомня столичен всекидневник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР